на живо

Тиймбилдинг с пуканки за „Левски” преди мача с „Марибор"

Люпко Петрович със секретни тренировки преди сблъсъка

Футболистите на „Левски” гледаха няколко пъти видео през седмицата преди тренировките, като част от подготовката за реванша с „Марибор”.

Отново по заповед на спортно-техническия щаб, тази вечер тимът ще трябва да отдели повече от час пред екрана, но с далеч по-приятно занимание.  Люпко Петрович ще заведе целия отбор на кино тази вечер, а филмът, който играчите ще наблюдават все още се пази в тайна.

Снимка: lap.bg
Бърза справка с програмата на кино салоните показва, че от "Левски" ще могат да избират между фантастика, екшън, комедия, романтичен филм или анимация.

В същото време треньорът Люпко Петрович скри отбора в последните два дни и не допусна представители на медиите да наблюдават тренировките. Все пак клубната телевизия на „Левски” пусна кадри от последното занимание тази сутрин, в което футболистите демонстрират чудесно настроение преди срещата с „Марибор”.

Снимка: lap.bg
При успех срещу Марибор в следващия кръг от Лига Европа „сините” ще се изправят срещу шотландския Абърдийн. Всички билети за предстоящия двубой на стадион „Георги Аспарухов” бяха разпродадени по-малко от 24 часа след пускането им в продажба.

Не пропускайте сблъсъка „Левски”- „Марибор”  пряко в ефира на bTV в четвъртък от 20:00 ч.