на живо

Тити Папазов: По-смислено нещо не е правено в българския спорт (ВИДЕО)

Благодаря на всички, които помогнаха на "Левски" да стигне дотук, каза през сълзи треньорът

Lap.bg
Старши треньорът на "Левски Лукойл" Константин Папазов едва сдържа сълзите си по време на официалната пресконференция, на която бе представен генералният спонсор на клуба - "ЛУКОЙЛ България" ЕООД.
 
През последните 17 години Лукойл бе основен спонсор на "Академик", но в началото на 2018 г. премести инвестициите си в "Левски 2014".
"Никога не съм си представял, че ще дойде момент, в който дори и аз няма да мога да говоря. Само мога да кажа на всички хора, че ако вярват, искат нещо много истински, то се случва. Благодаря много на всички хора, които помогнаха "Левски" да стигне до момента, в който една от най-големите компании в България да стане част от наш бъдещ проект. Сигурно звучи пристрастно, но "Левски" е най-обичаното нещо в България". каза през сълзи Тити. 

"За да се стигне дотук, първо имаше 15 февруари 2015 година, когато 10 000 души се събраха в "Арена Армеец". Благодаря на всички компании, които ми помагат през тези две години и половина. Всеки има своята мечта. Всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си, честно да кажа, да се запозная с Владимир Путин. Ако бях хванал златната рибка, нямаше да съм толкова нагъл, да поискам Лукойл да се захване с "Левски", добави още Папазов. 
"По-смислено нещо в бългаския спорт не е правено. Каквото зависи от мен, аз ще го направя. Този проект може без всеки един от нас. Не искам от първия ден да се задават въпроси за отношеният ми с г-н Стойков и г-н Златев. Вярвам, че всичко се прави от сърце. Благодаря на г-н Златев", заяви наставникът на "Левски ЛУКОЙЛ".