на живо

Тити Папазов: При първа възможност пътувам за Дубай (ВИДЕО)

"Ще се постараем "Левски" да няма никакви задължения", каза баскетболният треньор

Тити Папазов: При първа възможност пътувам за Дубай (ВИДЕО)

Треньорът на баскетболния "Левски Лукойл" Константин Папазов, заяви пред bTV, че при първа възможност ще пътува за Обединените арабски емирства, за да се срещне с финансовия благодетел на футболния "Левски" Васил Божков и собственика на мажоритарния пакет от акции Георги Попов.

Двамата се намират в Дубай и имат повдигнати обвинения от българската прокуратура, която настоява за връщането им у нас.

Самият Папазов изрази готовност да се превърне в притежател на 86,6% от акциите на "сините". Божков заяви, че би предал ценните книжа на феновете, защото в момента не може да подпомага клуба.

"Веднага след разговора, аз се обадих на господин Божков, разговарях с него. Нямам страх да се обадя. Единственият, който се обади и ясно заяви позицията пред Васил Божков, съм аз. Вероятно това от него е оценено И при първа възможност пътувам за Дубай", каза Папазов.

За подобни разговори и през предните дни призна Божков в интервю по телефона в предаването "Тази сутрин". 

"Тити Папазов искаше просто да спасява "Левски". Казах, че ще им дам акциите, но реално погледнато, не знам как ще се оправят след това" - бяха точните думи на Божков.

"Ще се постараем "Левски" да няма никакви задължения. Аз не чух да казва, че в никакъв случай няма да се справим. "Левски" изисква много голям ресурс. Разбрахме, че това са 25 млн. лева", заяви Папазов.

Това е сумата, която Божков твърди, че е вложил в клуба в рамките на една година.

Какво каза и какво не каза Васил Божков днес.