на живо

Топка „нокаутира” Кевин Лав (видео)

Крилото на „Кливланд” в НБА симулира припадък

Освен настоящи шампиони на НБА и лидери в класирането на Източната конференция, момчетата от „Кливланд  Кавалиърс” са и големи веселяци. Изглежда, че тайната на успеха за баскетболната гордост на щата Охайо е скрита в добрия климат в съблекалнята на отбора.

Актьори с мерак се оказаха и две от звездите на „кавалерите” – Кевин Лав и Джей Ар Смит. По време на загрявката преди първия съдийски сигнал на мача срещу „Селтикс” в митичната „Бостън гардън”, Лав бе изненадан от летяща към лицето му топка, която в крайна сметка „облиза” носа му.

Майсторът на стрелбата от тройката като че само това и чакаше.  Залитна, попадна в здравата прегръдка на съотборника си и симулира, че колабира след „тежкия” удар. Смит обаче не остана по-назад и светкавично започна да му оказва първа помощ.

Скечът на двамата бързо събра десетки деца около тях, които запечатаха момента с мобилните си телефони. В крайна сметка, „Кливланд” победи „Бостън Селтикс” със 114:91. Кевин Лав отбеляза 15 точки, а Джей Ар Смит добави още 12 за триумфа на шампионите.