на живо

Топузаков: Ще говорим за бъдещето ми след мача с ЦСКА (ВИДЕО)

Според наставника на "Левски" въпросите за престоя му начело на тима трябва да бъдат отправени към ръководството

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Елин Топузаков не остана доволен от играта на неговия тим при равенството 2:2 срещу "Дунав" Русе в мач от 22-я кръг на Първа лига. Той заяви, че от ръководството на тима зависи неговото бъдеще, и пожела да говори по темата след предстоящия мач с ЦСКА в събота.

„Не бяхме убедителни. Допуснахме голове от наши грешки, имахме положения, които можехме да отиграем по добре пред противниковата врата“, каза Топузаков.

„Нормално е да има напрежение. Отдавам го на липсата на резултати. Тръгнахме трудно през пролетта, но това не трябва да се отразява на играчите. Те са доказали, че имат качества".

„Нямаме дълбочина на състава, дори днес на пейката преобладаваха юноши. В мачове като днешния и предстоящите битки ни трябват хора, които са врели и кипели, за да можем да играем по-спокойно, да няма хаос и да изглеждаме като отбор“, заяви треньорът.

Бивщият играч на "сините" не пожела да коментира бъдещето си, както и предстоящия сблъсък с ЦСКА:

„Рано е още да говорим за предстоящия мач. Всичко може да се промени. Футболът е една игра, в която освен тактическа дисциплина, трябва да има себераздаване. Всичко може да се постигне, когато целта е една и съща за всички на терена".

„Въпросът за моето бъдеще не е към мен. Има си ръководство, което да преценява тези неща. Нека си говорим за това след предстоящия мач“, завърши Елин Топузаков.