на живо

Топузаков: Мачовете с "Локо" Пловдив и "Лудогорец" не са решаващи (ВИДЕО)

Единственият сигурен отсъстващ от състава на "сините" е Георги Костадинов

Lap.bg
Според треньора на "Левски" Елин Топузаков мачовете с "Локомотив" Пловдив и "Лудогорец" няма да бъдат решаващи за титлата в Първа лига. Наставникът даде пресконференция преди съботното домакинство на "смърфовете", като обърна внимание и на добрата серия, в която се намират пловдивските "железничари".
 
"Всички са на линия, без контузения Георги Костадинов. Ще излезем с най-доброто. Който направи по-малко грешки, той ще спечели. "Локо" Пд е в подем, но нас това не ни интересува. Важно е ние как ще се представим. Дано да продължим серията без допуснат гол у дома. Това в известна степен ще е гаранция за успех“, започна Топузаков.
 
„Пожелавам си да имам съмнения относно състава, когато разполагам с всички футболисти, а не когато има липсващи. Разчитам на всеки един и искам, когато му дам шанс, да дава най-доброто от себе си“.
 
„Мачовете с "Локомотив" и "Лудогорец" не решават нищо. Първото място e цел през май месец. Сега е временно класиране. Дали сега ще сме първи с 10 точки аванс, или ще изостанем с пет, няма значение“, добави той.