на живо

Торта и плюшен лъв изненадаха Пламен Константинов във Варна (ВИДЕО)

Георги Братоев се завръща след контузия

Торта и плюшен лъв изненадаха Пламен Константинов във Варна (ВИДЕО)

Tурнирът от Лигата на нациите във Варна ще бъде добра възможност за мъжкия ни национален отбор да провери нивото си срещу най-добрите в света. Съперници на България са Франция, Бразилия и Канада.

Пресконференцията на четиримата треньори започна нетрадиционно. Пламен Константинов беше изненадан с торта и плюшен лъв от феновете на отбора по случай 45-ия си рожден ден.

"Първото нещо, което ме интересува е да играем добър и равностоен волейбол с толкова силни отбори", каза Пламен Константинов.

Треньорът на България беше категоричен, че заради тежкия сезон не може да се очаква в Лигата на нациите да играят най-добрите волейболисти, а много по-реалистично е това да бъде турнир на изгряващите звезди.

За мачовете във Варна в състава се завръща Георги Братоев, който лекуваше контузия през последните две седмици.

Четвъртият турнир от Лигата на нациите стартира утре с двубоя между Канада и Бразилия от 15.30 часа. Три часа по-късно България ще срещне тима на Франция.

В събота от 15.30 часа играят Бразилия и Франция, а от 18.30 "лъвовете" се изправят срещу Канада. В последния ден от надпреварата - неделя, в 15.30 ще се срещнат Франция и Канада, а трикольорите излизат срещу Бразилия в 18.30 часа.