на живо

Треньор бе принуден да гледа мач от.. кран (ВИДЕО)

Вижте подробности за прелюбопитната ситуация

Getty Images/Guliver Photos

След като бе наказан да не присъства на стадиона по време на мачовете на своя отбор, поради скандал с главен съдия, треньорът на третодивизионния турски отбор Чорюм Беледиеспор измисли изкусна схема, за да продължи да наблюдава тима си.

Федерацията на южната ни съседка наложи 258-дневна забрана на Хамит Ишък, след като той си позволи да изблъска съдията по време на напрегнат мач от шампионата по-рано през сезона. По време на същата среща се стигна и до сблъсъци между феновете по трибуните, а това провокира решението на федерацията двубоят от плейофите за промоция между Беледиеспор и Даръка Генчлербирлиги да се играе без публика.

Това обаче не е спряло Ишък, който прави силен ход и наема мобилен кран, чрез който се издига над стените на стадиона, за да не пропусне срещата.

Според "Хюриет" треньорът дори е бил монтирал високоговорители на кошарата на крана, за да създаде по динамична атмосфера за срещата. Оказва се обаче, че и това не е помогнало, тъй като в крайна сметка мачът е завършил без голове.

Със сигурност обаче Ишък печели отличието за най-нестандартен начин за наблюдаване на футболен мач, поне през този сезон.

Тагове:

кран треньор