на живо

Треньорът на "Левски" пред bTV: До 1-2 дни клубът ще излезе с позиция за случая с Байрев (ВИДЕО)

Петър Шопов заяви, че няма право да коментира

Lap.bg

Треньорът на волейболния "Левски" - Петър Шопов, каза пред bTV, че няма право да коментира дали Спас Байрев е дал положителна проба за допинг и увери, че съвсем скоро клубът ще хвърли яснота около случващото се с диагонала.

Според информация на bTV ключовият играч на "сините" е уличен в употребата на марихуана. Пробата е взета след мача между "Левски" и ЦСКА, игран на 22 февруари в "Арена Армеец", информира пък сайта bgvolleyball.com.

"Нямам право да коментирам. В момента не може да се говори за това, защото ще има последствия. До 1-2 дена ще стане ясно точно какво, къде, как и всичко останало. Има един период, в който да не се дават официални изявления", каза треньорът.

Шопов обясни отсъствието на Байрев от състава на "Левски" за втория мач от четвъртфиналите срещу "Добруджа": "Просто попадна извън групата. Клубът ще излезе с официално становище, изчакайте го".

23-годишният Байрев е роден в Пловдив. Юноша е на "Виктория Волей". През лятото на 2016 г. преминава в "Левски" от "Арда" Кърджали и попада в разширения състав на националния отбор.