на живо

Трима нови в националния след още положителни проби за COVID-19

Проблемите продължават

Lap.bg

Националният селекционер Георги Дерменджиев повика нови трима футболисти за мачовете с Финландия и Ирландия от Лигата на нациите. След като по-рано днес се появи информация, че Мартин Райнов, Георги Георгиев и Георги Терзиев са дали положителни проби за коронавирус, от БФС съобщиха, че към тима се присъединяват защитникът на "Берое" Георги Ангелов и полузащитниците на ЦСКА 1948 Серкан Юсеин и Денислав Александров. 

Снимка: Lap.bg

"Трима нови футболисти бяха повикани в лагера на мъжкия национален отбор на България за предстоящите мачове с Финландия и Република Ирландия от турнира Лига на нациите. Към селекцията на Георги Дерменджиев ще се присъединят бранителят на "Берое" Георги Ангелов и полузащитниците на ЦСКА 1948 Денислав Александров и Серкан Юсеин, които ще се включат в подготвителния лагер на представителния ни тим в НФБ "Бояна", пише в съобщението на сайта на футболната централа.

Снимка: Lap.bg

Заради положителни проби за коронавирус или различни контузии от състава на Дерменджиев вече отпаднаха Николай Михайлов, Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса.

След като вчера "лъвовете" записаха първа победа от 350 дни, спечелвайки с 3:0 контролата срещу Гибралтар, в неделя (15 ноември) те са домакини на Финландия, а три дни по-късно гостуват на Ирландия.