на живо

Уайлдър за Джошуа: Тичаше около ринга, a трябва да доминира

Дионтей също не е впечатлен от видяното снощи

Дългоочакваният "Сблъсък в дюните" разочарова, а шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежката категория - Дионтей Уайлдър, стана поредният, който разкритикува Антъни Джошуа. Ей Джей надви Анди Руис по точки, а непобеденият Уайлдър даде интервю за The Athletic, в което заяви, че идеята на Джошуа е била да бяга, за да оцелее.

"Джошуа направи това, което трябваше, за да спечели. Той тичаше около ринга и караше колелото... Трябва да доминираш, човече! Може би аз съм прекалено груб и мечтая твърде много за подобни времена. Може би светът иска този приятен бокс, но моето разбиране е съвсем различно", коментира Уайлдър.

"Когато приемаш себе си за шампион, трябва да излезеш и да му сриташ задника! Не излизаш там просто да потанцуваш малко и да го прегръщаш", продължи американецът, който държи пояса на Световния боксов съвет (WBC) в тежката категория.

Бронзовия бомбардировач сравни тактиката на Джошуа с тази на Владимир Кличко: "Очевидно е, че Кличко е в лагера му, защото приличаше изключително на него с този удар, който отправяше, и след който влизаше в клинч. Това бе всичко, което той направи. Неговата идея бе просто да оцелее. Методът на Кличко"

"Ще покажа на света, че съм най-добрият и че никой не може да ме стигне. Особено с това, което правя в дивизията в момента. Време е да докажа кой е най-добрият", завърши Уайлдър пред The Athletic.

Тагове: