на живо

Укорителни погледи, спринтьорски умения и любов на всякаква възраст в Лига Европа (ВИДЕО)

Вижте най-запомнящите се моменти от мачовете в четвъртък

Вчерашните мачове в Лига Европа създадоха най-различни емоции у феновете на футбола. Някои, пропътували хиляди километри, се прибраха в родината с грейнали от радост лица, други пък никога няма да забравят нелепата грешка на любимия си играч.

Представяме ви компилация от най-заппомнящите се моменти от срещите от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа:

1. Огниен Ожегович изпита онова чувство, когато всеки те гледа укорително при извършена глупост. Защитникът на "Партизан" втрещи съотборниците си заради дузпата, която направи срещу "Динамо" Киев.

2. "Зоря" Луганск зарадва шест души при гола си срещу "Атлетик" Билбао в Испания. Точно толкова бяха феновете на украинския тим на стадион "Сан Мамес".

3. Вратарят на "Динамо" Киев Максим Ковал спринтира като лекоатлет към голлинията, за да предотврати автогол. Мисията беше успешна.

4. Никлас Бендтнер, който редовно е обект на шеги от футболните фенове, този път наистина впечатли с уменията си на терена. Брилянтна асистенция за гол на "Розенборг".

5. На кой му трябва осветление, за да купонясва? Феновете на "Ница" имаха атмосфера като в дискотека, вместо на стадион, в двубоя от Лига Европа срещу "Витес".

6. Калвърт Люин от "Евертън" стана обект на терор от играчите на "Аполон", какъвто и в гимназията не е срещал. Равносметката: червен картон за Валентен Роберж.

7. "Вардар" Скопие си тръгна със загуба 1:3 от "Розенборг", но и с най-красивия гол за вечерта в Лига Европа.

8. Франсержо от "Брага" накара много сърца на "Ещадио Мунисипал" да затуптят по-силно след гола му срещу "Истанбул Башакшехир".