на живо

Урс Фишер: Трябва да внимаваме с контраатаките на "Лудогорец"

Видяхме какво се случи на домакинските мачове на "Лудогорец" с ПСЖ и "Арсенал", добави наставникът на "Базел"

Треньорът на "Базел" Урс Фишер очаква агресивна игра от "Лудогорец" в утрешния мач от Шампионска лига. Двата отбора излизат един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" в решителен мач за третото място в група "А", което дава право на участие във фазата на елиминации в турнира Лига Европа.

"Лудогорец" ще опита да владее играта, но това не означава, че ще се откажат от своята най-голяма сила - контраатаките и затова трябва да сме внимателни", каза Фишер на пресконференцията преди мача.

"Видяхме какво се случи на домакинските мачове на "Лудогорец" с ПСЖ и "Арсенал". Предполагам, че ще играят по подобен начин и утре. Нашата настройка ще бъде същата като за всеки мач - излизаме да спечелим. "Лудогорец" има известно предимство, нас 0:0 не ни устройва и затова пак казвам - ще гоним единствено победа. Нека първо решим утрешната задача, която ще бъде трудна и ако се класираме, тогава ще мислим за Лига Европа"

"Това е първата ми кампания в Шампионска лига и затова не мога да сравня с нищо друго утрешния мач. Но съм имал предостатъчно мачове, в които залогът е бил голям, затова съм наясно как да се справя с такива ситуации", коментира Урс Фишер.