на живо

В ЦСКА-София представиха трима нови (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

На "Българска армия" пристигна футболист, вкарал хеттрик в шампионската лига

Ръководството на ЦСКА-София представи официално трите си нови попълнения днес. Треньорът Едуард Йорданеску и почетният президент Димитър Пенев позираха пред медиите за снимка с колумбиеца Вилмар Джордан и португалците Рубен Пинто и Руй Педро.

Трите нови попълнения вече подписаха договори с клуба.

Снимка: Lap.bg

Вилмар Джордан е бивш футболист на "Литекс". През сезон 2013/2014 стана голмайстор на "А" група заедно с Мартин Камбуров. След това беше трансфериран в Китай, а за последно игра в отбор от Обединените арабски емирства.

“Аз съм бил тук две години и знам какво представлява ЦСКА-София. Това е отборът с най-великата история в България, с най-много фенове и най-много титли. Да носиш червената фланелка, е наистина голяма отговорност за всеки един играч”, сподели колумбийският голмайстор.

Снимка: Lap.bg

Рубен Пинто е биввш играч на "Беленензеш". 24-годишният полузащитник е продукт на школата на Бенфика, като има мачове за "Б" формацията на тима.

“ЦСКА-София е голям отбор, който заслужава винаги да е сред първите. Горд съм, че се присъединявам към него. Излязох от Португалия, защото искам да играя в отбор, който се бори за титли и купи. Надявам се, че заедно ще постигнем всичките си цели”, оптимист е Пинто.

Снимка: Lap.bg

Атакуващият халф Руй Педро е на 28 години. Той идва от състава на "Академика". Любопитно е, че през 2011 г. е част от отбора на румънския "Клуж", с който играе в групите на шампионската лига. В мача срещу "Брага", португалецът дори отбелязва хеттрик за победата с 3:1.

"Знам, че идвам в голям отбор. ЦСКА-София е клуб с велика история, винаги се бори за титлата и на всички ни е ясно каква отговорност поемаме, когато се присъединяваме към него. За мен бе важно мнението на моите сънародници в състава - Диого Виана и Арсенио Нунеш, които ми казаха само добри неща за тима", сподели Педро.