на живо

В художествената гимнастика днес: Топка, бухалки и... тоалетна хартия (ВИДЕО)

Дина Аверина показа цяло съчетание с най-актуалния продукт

Instagram

Всичко започна от българската състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева, която предизвика последователите си в социалните мрежи да изпробват елементи от сложните съчетания с... тоалетна хартия.

И доби завършен вид при трикратната световна шампионка Дина Аверина. Рускинята прие много сериозно предизвикателството да си служи с най-актуалния продукт, който бързо изчезва от магазините по цял свят във време на пандемия заради разпространението на коронавирус.

Тя замени обичайните уреди - топка, бухалки, обръч, лента и въже, с тоалетната хартия и изигра почти цяло съчетание с нея. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Если бумажная работа, то только такая

Публикация, споделена от Arina and Dina Averins️️️️️ (@arishadina1998) на

Пируети, завъртания, подхвърляния... 21-годишната Дина ги изпълнява със същата грация, с която спечели своите 13 златни медала от световни първенства (3 в многобоя и 10 на отделните уреди).

Въпреки разпространението на коронавируса по света, Дина и нейната сестра-близначка Арина продължават с подготовката. Заради пандемията беше отложено европейското първенство по художествена гимнастика в Киев. То трябваше да се проведе от 21 до 24 май.

bTV призовава: останете си вкъщи!