на живо

В Левски правят селекция с чужденци (ВИДЕО)

Очакват се петима нови да подсилят столичаните

levski.bg

В първата официална тренировка на тима за 2016-та, участие взеха 19 футболисти, сред които куп юноши и синът на Даниел Боримиров-Алекс. Футболистите бяха изведени от новия кондиционен треньор Роко Перота, който се оказа и единственото сигурно попълнение за „сините” до момента.

Снимка: levski.bg

Поради различни причини заниманието пропуснаха Боян Йоргачевич и Мигел Бедоя, като се очаква до дни те да се присъединят към тима.

На пресконференция след тренировката треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че българските играчи в момента не отговарят на очакванията на клуба и затова селекция ще се прави с чужденци.

Също така според Стоев слуховете за напускането на близнаците Борислав и Радослав Цоневи са спекулации и се очаква в най-скоро време те да преподпишат с тима от „Герена”.

Със сигурност Левски се разделя с Линел Китамбала, Оумар Диаби и Денис Махмудов, които не са оправдали очакванията на треньорския щаб през изминалия полусезон, а Владимир Гаджев и Аймен Белаид вече не са футболисти на столичани, твърди наставникът на отбора.

От събота се очаква да започнат да пристигат новите футболисти, а от щаба на „сините” се надяват за втория тренировъчен лагер, който ще се проведе в Турция, отборът вече да бъде напълно окомплектован.