на живо

В разгара на скандал: Меси и "Барселона" отново на поход за Купата на краля

Гледайте мача с "Гранада" пряко по bTV Action от 22:00 ч.

Reuters

Колко е заплатата на Лионел Меси в "Барселона"? Какви са бонусите му? Какви клаузи има в договора си с каталунците? Тези въпроси вълнуват футболния свят, след като испански медии разпространиха част от контракта на аржентинеца. 

Но пък не всичко е пари и скандали. В случая на преден план би трябвало да е футболът и зашеметяващото представяне на терена, което демонстрира Меси. Той ще има шанс отново да зарадва феновете на "Барса" днес (3 февруари), когато тимът се изправя срещу "Гранада" на четвъртфинал в турнира за Купата на краля. 

Мача може да гледате пряко по bTV Action от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

"Барселона" е тоталният фаворит в срещата с "Гранада". Каталунците са 30-кратни носители на Купата на краля и отборът с най-големи успехи в този турнир, докато съперниците им имат само 1 финал в историята си - през 1959 г. 

При това "Барса" ще може да разчита на своя аржентински гений. Лионел Меси изтърпя наказанието си от 2 мача и срещу "Райо Валекано" в предишния етап на надпреварата дори се отчете с гол.

В началото на годината каталунците спечелиха с 4:0 мача от първенството срещу "Гранада". 

Снимка: Reuters

В "Барселона" трябва да се оправят без Жерард Пике, Филипе Коутиньо и Ансу Фати, които все още се възстановяват от контузии. Извън строя за домакините са Янхел Ерера, Максим Гоналон, Луис Мия и Кини.

Дали ще е толкова лежерна вечерта за "Барса", колкото всички очакват? Предстои да разберем в 22:00 ч., пряко по bTV Action!

От 20:00 ч. на платформата VOYO.BG ще бъде излъчен другият четвъртфинал от турнира за Купата на краля между "Леванте" и "Виляреал".

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com