на живо

В "Ружомберок" притеснени от фенове на "Левски" без билети (ВИДЕО)

Българите ще бъдат в отделен сектор на стадиона, съобщиха от клуба

В "Ружомберок" притеснени от фенове на "Левски" без билети (ВИДЕО)

Тази вечер "Левски" гостува на "Ружомберок" в първи мач от първия предварителен кръг в Лига Европа. Снощните инциденти с български фенове в Братислава силно притесниха ръководството на домакините, които имат информация, че в китния им град ще пристигнат и доста фенове на "сините", които нямат билети за мача.

"Притеснени сме. От доста време имаме информация за феновете на "Левски" и се подготвяме за тях. Мачът очевидно е рисков, продадохме 450 билета на българите. Те ще бъдат в отделен сектор на стадиона, но имаме информация, че група от около 80 фена без билети идва насам", заяви изпълнителният директор на "Ружомберок" Любомир Голис. 

Снощи в Братислава привърженици на "сините" си спретнаха меле с ултраси на полския "Краковия" и на холандския "Аякс", в резултат на което бяха арестувани 107 души и нанесени много материални щети по заведения и магазини. Всички българи вече са освободени и ще могат да подкрепят "Левски" на мача довечера.

Срещата започва в 19:30 ч. Реваншът след седмица в София ще бъде без публика заради наказание на "сините" от миналия сезон.