на живо

"Вълците" надхитриха "Уест Хем" за първа победа

Гол в добавеното време донесе минимален успех на "Уулвс"

Getty Images

"Уулвърхемптън" победи като гост "Уест Хем" с 1:0 и стигна до първи 3 точки след завръщането си във Висшата лига на Англия. Единственото попадение в срещата реализира резервата Адама Траоре, който се разписа в третата минута от добавеното време.

Домакините бяха по-активни в началото на срещата и в 4-ата минута Фелипе Андерсон първи тества Руи Патрисио. Последваха равностойни минути до почивката.

През втората част Патрисио на два пъти се намеси отлично при удари на Михаил Антонио и Марко Арнаутович, като при второто положение - в 81-ата минута - топката се отби в лицето на португалския вратар и се наложи да му бъде оказана медицинска помощ.

Снимка: Getty Images

Две минути преди това централния нападател на "Уулвс" Раул Хименес се озова сам срещу стража на "Уест Хем", но се спъна в топката и пропиля възможността по комичен начин.

Изглеждаше, че двубоят ще завърши с нулево равенство. В 93-ата минута обаче влезлият като смяна Лео Бонатини изведе друга резерва - Адама Траоре, а последният не сбърка - 1:0 за "вълците".

"Уест Хем" нямаше време за отговор и записа четвърта поредна загуба от началото на кампания. За "Уулвс" пък победата бе първа за сезона. "Чуковете" остават на дъното без точков актив, докато "вълците" вече са 9-и с 5 пункта.

Снимка: Getty Images

Тагове:

Уулвс