на живо

Клоп и Ван Дайк вече вярват в силата на магията... (ВИДЕО)

Футболистите на "Ливърпул" преживяха една паметна вечер

Юрген Клоп и голяма част от звездите на "Ливърпул" вече вярват в силата на магията. В неделя вечер мърсисайдци уважиха галавечер, организирана от фондацията на Джеймс Милнър, която дълго ще помнят.

Сред гостите на благотворителното събитие бе илюзионистът Замаан Исмаил. Той изпробва серия от трикове върху играчите, а сред основните му "жертви" бе мениджърът на "червените".

Исмаил нарисува кръст върху ръката на асистента на германеца, който незнайно как се озова върху лявата ръка на самия Клоп. Харизматичният германец не можеше да повярва на очите си и избухна в неконтролируем смях.

Илюзионистът обаче не се спря дотук. Той обиколи масите в залата и приложи абсолютно същия номер върху Анди Робъртсън и Върджил ван Дайк.

Адам Лалана пък ще трябва да смени паролата на телефона си, тъй като Замаан успя да отключи мобилното устройство без да има никаква идея какъв е тайният код на английския полузащитник.

Футболистите на "Ливърпул" подрепиха събитието на Милнър, който има 149 мача за гранда от присъединяването си към тима през 2015 г. Целта на галата бе събиране на средства, които да помогнат на млади хора да водят по-щастлив и по-здравословен начин на живот.