на живо

Венци Стефанов отново атакува собствениците на Левски (ВИДЕО)

bTV

Президентът на Славия Венцислав Стефанов се изказа остро срещу начина, по който Левски е подобрил финансовото си състояние. Според него в клуба от "Георги Аспарухов" "се наливат пари от рога на изобилието".

"Има ли друг клуб, на който бюджетът му да е 13 милиона на година? То бива, бива изобилие, но пък чак толкова плодородна година...", каза Стефанов.

"Кой е този Николай Иванов? А, този от пътната сигнализация. Има право човекът - щом иска. Но да не се заблуждава, това не е конгрес на ГЕРБ, ще е малко по-различно", каза Стефанов по повод искането на шефовете на Левски за извънреден конгрес.

"Другаря от пътна сигнализация каза, че съм се изразявал махленски. Да, аз съм израснал в Овча купел. Мога да се изразявам махленски, но мога да казвам "хляб и "мляко". Изразявам се махленски, когато ме правят на глупак. Казвам го: "аз не се страхувам от нищо". Да, в Славия имаме затруднения, но не дължим пари никъде. Комедиен актьор ли съм, балетмайстор ли съм, но не си надскачаме боя иначе ще стане като при ЦСКА. Олеле и после искаме във Висшата лига. Разберете ме правилно - нямам нищо против Левски и привържениците. Тези, заблудените, които ме псуват. Аз съм против това за едни майка, а за други - мащеха", поясни босът на белите.

Според него с тези средства Левски трябва да стане шампион. "Ако имам 3 милиона до края на сезона, не могат да ме спрат даже с ракетите Б13, дето ги хвърлят в Сирия." В същото време Стефанов уточни: "Трябва президентът на КРИБ (Кирил Домусчиев и отборът му) да спре да играе, за да може Левски да стане шампион."