на живо

Венци Стефанов: Плашат ме с Бойко Борисов

Босът на "Славия" е силно афектиран

Lap.bg

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов не бе никак доволен от равенството 0:0 с "Витоша" Бистрица в първия мач от плейофите в родния елит. След края на срещата босът на "белите" дори заяви, че хора от бистришкия клуб са го заплашвали, използвайки името на премиера Бойко Борисов.

"Не може да играеш, когато 12 души седят отзад и тия да правят панаири. Заплашват ме с Бойко Борисов. Как да не съм афектиран? Идват и ме нападат. Някакъв пък търси пожарна да дойде. Търсят само под вол теле. Не футбол, а глупости и простотии", започна Стефанов.

"Каквото трябва да променим, със сигурност ще променим. Видяхте го - влиза на смяна и започва да обижда съдията. Не знам какво му е казал, но за да го изгони, е имало заплахи или други работи. Така футбол не се играе", добави той.

"Много отбори играят трудно срещу "Витоша". След като играеш с 10 души в защита… Това не е футбол, а антифутбол.

"Целта за нас е да играем и побеждаваме. Да играем футбол. В днешния мач единият отбор се стараеше да играе футбол, а другият - да прави проблеми. То не беше лежане, то не беше какво ли не".

"Още един път апелирам и се обръщам към ръководителите и собствениците на този клуб (б.ред. "Витоша") да не злоупотребяват с името на премиера, да не плашат хората и да не правят такива простотии. Видяхте какво правят на вратите", завърши Стефанов.