на живо

Венгер не се съмнява, че ще остане в Арсенал

Договорът на французина изтича през лятото на 2017 г.

БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер каза, че не се съмнява в това, че остане начело на лондончани и през следващия сезон, въпреки критиките на голяма част от феновете по негов адрес.

В последните девет мача във всички турнири Арсенал има само две победи, като междувременно тимът отпадна от Шампионската лига на осминафинал за шеста поредна година, от турнира за купата на Англия от Уотфорд и се намира на цели 11 точки от лидера вв Вислата лига Лестър в борбата за титлата.

"Нямам съмнение, че ще остана, защото аз съм отдаден на това, което правя. Аз винаги давам 100 процента от себе си, когато се занимавам с нещо и така е било през цялото време, през което съм в клуба. Фокусиран съм върху това", заяви Венгер пред британските медии, след като бе попитан дали се вижда като мениджър на отбора и през следващия сезон.

"Най-важното е, че всеки ден давам най-доброто от себе си. Затова и не се притеснявам какво говорят хората. Моето бъдеще си е мое бъдеще", добави французинът.

Венгер има още една година от настоящия си контракт, а в събота ще се надява тимът му да постигне втора поредна победа от средата на февруари насам, когато на "Емиратс" гостува Уорфорд.