на живо

Хърватите демонстрират респект от нашите национали (видео)

Фенове и медии обсаждат Модрич на летището.

Хърватите демонстрират респект от нашите национали (видео)

При пристигането на хърватите най-голям интерес имаше към футболиста на Реал Мадрич, Лука Модрич, който не пожела да говори пред медиите. Иван Ракитич отговори на въпроса дали добрата игра на Лудогорец срещу Реал има отношение към мача на нац. тимове. "Естествено има. Лудогорец има някои ваши национали, които могат да играят срещу нас, така че връзка има.Лудогорец се представи добре срещу Реал, ние сега също очакваме тежък мач срещу вас".      

Опитният ветеран Ивица Олич анализира доста точно нещата. "Може би отбора ви не може да да се сравнява с нашия тим в последните години по отношение на участието на голям форум, световно или европейското. може би не сте на нивото, до което ние стигнахме, но във футбола това трябва да се доказва ежедневно и да се показва на терена".

 Президентът на хърватската футболна федерация давор Шукер се разграничи от някои провокативни публикации в пресата на своята страна, където нашите играчи бяха наречени анонимници. "Уважавам България. Страната ви е хубава. разбира се, че познавам ваши играчи.Играл съм срещу Любо Пенев. Не искам да назовавам футболисти. Това е работа на Нико Ковач и Любо Пенев. На пресконференцията те ще говорят, и разбира се аз не съм съгласен с хърватската преса, но какво мога да направя".