на живо

Виктор Йосифов срещу шампиона - на живо в каналите на bTV Media Group

Време е за последните мачове от четвъртфиналните плейофи

legavolley.it

Време е за кулминацията в най-силното волейболно първенство в света - италианската Серия А. 14 тима водеха битка за заветните 8 места, даващи право на участие в заключителната фаза от шампионата.

По подобие на втората част от редовния сезон, в ефира на bTV Media Group ще можете да проследите най-любопитните срещи, като акцентът е върху българското участие.

В плейофите започнаха трима българи - Цветан Соколов, Матей Казийски и Виктор Йосифов, но Императора вече отпадна, след като загуби българското дерби с родния диагонал и "Лубе Чивитанова".

Снимка: legavolley.it

През уикенда ще бъдат изиграни последните трети решителни сблъсъци от четвъртфиналните плейофи в Италия. 

Място на полуфиналите вече си осигуриха Цветан Соколов с "Лубе Чивитанова" и "Модена". Големият въпрос е кои други два отбора ще допълнят финалната четворка на Апенините.

Снимка: legavolley.it

В събота от 19:00 ч. по RING е двубоят между "Тренто" и "Падуа". Домакините изиграха много силна първа среща от сериите и победиха убедително с 3:0. Окрилени от спечелването на Купата на претендентите, играчите на Анджело Лоренцети подцениха гостуването си във втората среща от четвъртфиналите и бяха тежко наказани - чиста победа за "Падуа", с което серията беше пратена в решителен трети мач.

Снимка: legavolley.it

Отборът на "Тренто" е притиснат до стената, а напрежението ще бъде изцяло върху домакините, които са считани за абсолютен фаворит. Гостите нямат какво да губят и ще бъдат освободени от напрежението.

Снимка: legavolley.it

Именно в това се крие ключът към успеха за завършилите седми в редовния сезон - колкото повече геймове се изиграят в мача, толкова повече нервност ще се усеща в ръцете на играчите на Лоренцети. 

Победителят от двойката ще спори за място на финала с Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова". 

От 21:30 ч. на сайта btvnovinite.bg безплатно и без регистрация можете да гледате двубоя между "Перуджа" и "Монца" на Виктор Йосифов. След експресния успех в началото на серията за шампионите, вторият сблъсък се оказа титаничен - "Перуджа" преклони глава и остави всичко за третия мач.

Снимка: legavolley.it

Уморени от първата среща от полуфиналите на Шампионската лига, играчите на Лоренцо Бернарди отстъпиха на "Монца", който с играта си респектира шампионите и ги накара да преосмислят играта си преди третия мач.

През седмицата "Перуджа" загуби реванша си от най-силния европейски клубен турнир и отпадна от надпреварата. 

Фокусът на "дяволската блокада" е насочен изцяло върху този двубой - двубой, след който може да се окаже, че Италия ще има нов шампион.

Снимка: legavolley.it

Виктор Йосифов продължава да е основен стълб в блокадата на гостите.

Ще се класира ли "Тренто" за полуфиналите или "Падуа" ще хвърли бомбата в плейофите?

Ще продължат ли шампионите от "Перуджа" защитата на титлата или Виктор Йосифов и "Монца" ще ги накарат да се сбогуват с мечтата си?

Отговорите - само в каналите на bTV!