на живо

Виктория Бекъм погази протокола на сватбата на Рамос (ГАЛЕРИЯ)

500 гости уважиха празненството на футболиста и Пилар Рубио

500 гости станаха свидетели на Сватбата на годината в Испания - тази на футболиста на "Реал" Мадрид Серхио Рамос и красивата му половинка Пилар Рубио. 

Събитието, на което двамата влюбени си казаха най-важното "Да!", се състоя в Севиля. Въпреки че са заедно от 2012 г. и имат 3 деца, Серхио и Пилар решиха да узаконят връзката си, а за целта организираха пищно тържество, за което ще се говори с години! 

Сред поканените на беше бившия съотборник на Рамос - Кристиано Роналдо, но за сметка на това в града се стекоха бивши и настоящи играчи на "Реал" Мадрид, шефове на клуба и дори футболисти на "вечния враг" - "Барселона". Както се полага, всички те се бяха погрижили да изглеждат подобаващо за събитие от този ранг.

Виктория Бекъм - съпругата на английската легенда Дейвид Бекъм, развълнува журналистите, като не зачете традицията гостите на сватбата да отбягват белия цвят. Тя се появи именно в такава рокля, обшита с камъни, от нейната собствена модна линия. Английските медии веднага отбелязаха, че са виждали херцогинята на Съсекс Меган Маркъл да носи същата преди време. Виктория обаче бе заложила на чифт очила и обувки в ярко розово.

Снимка: Getty Images

Въпреки че в последните дни се твърди, че има разрив в дългогодишните отношения между Рамос и ръководството на "Реал" Мадрид, в Севиля се появи и президентът на клуба Флорентино Перес.

Снимка: Getty Images

Носителят на Златната топка - Лука Модрич, беше придружен от съпругата си Ваня.

Снимка: Getty Images

Матео Ковачич пък беше с красивата Изабела.

Снимка: Getty Images

Легендарният Роберто Карлуш блестеше дълги години на терена, но в Севиля аплодисмените обра половинката му Мариана.

Снимка: Getty Images

Същото може да кажем и за Предраг Миятович, който беше придружен от Анета.

Снимка: Getty Images