на живо

ВИЖТЕ КАК наш национал се заигра с английски фенове!

Българският национал Симеон Славчев "изчетка" много сериозно феновете на новия си клуб - Болтън Уондърърс. Славчев обяви, че харесва Болтън още от малък и дори е избирал Болтън, когато е играел на футболни, компъютърни игри.

Младият полузащитник даде очевидно много емоционално интервю за официалния сайт на Болтън, в което говори за себе си, за начина, по който се е озовал в Англия и за новия си клуб.

Славчев показа, че владее впечатляващо добре английски език. Полузащитникът демонстрира отлични познания за новия си клуб: "Спомням си, когато Болтън бе във Висшата лига. Знам, че Мартин Петров игра тук и знам още много неща за клуба"

"В предишния си клуб не играех много и знаех, че трябва да променя това, защото съм млад играч и заслужавам да играя повече. Тогава дойде офертата от Болтън. Мисля, че това е точното и най-доброто място за мен да подобря качествата си и да играя повече."

Славчев каза, че идването му в Болтън е страхотно събитие за него и няма търпение да усети атмосферата в клуба.

"Много съм развълнуван. Нямам търпение да заиграя. От малък си мечтая да играя на страхотни стадиони като този, пред много фенове. До ден - два ще съм готов да покажа най-доброто от себе си"