на живо

Владинова пред bTV: Готова съм за следващата крачка (ВИДЕО)

Очаквайте филма за успешната кариера на грацията в bTV Репортерите

Владинова пред bTV: Готова съм за следващата крачка (ВИДЕО)

Златното момиче на България Невяна Владинова прекратява състезателната си кариера. Бронзовата медалистка от световното първенство в Пезаро се ориентира към ръководна длъжност в Българската федерация по художествена гимнастика.

"След 20 години кариера на спортист и състезател вече преминавам в следващото ниво на живота и личното си развитие. И съм готова.", каза грацията пред bTV. 

Снимка: Getty Images

Пътят на една от най-обичаните български състезателки ще продължи в художествената гимнастика. Тя ще бъде втори вицепрезидент на федерацията.

"Стигна се дотам, след като отидох и казах на г-жа Раева, че искам да работя с нея, искам ръководен пост, не искам да ставам треньор." 

"Взех дълбоко в себе си решение, че трябва много да й помагам. За части от секундата целият мой път ми мина като на една филмова лента. И й казах, че ако е готова и желае, аз бих могла да я направя втори вицепрезидент", категорична е Илиана Раева.

Снимка: Lap.bg

Владинова не скача неподготвена в дълбокото. Вече няколко месеца тя целенасочено се готви за отговорната позиция.

"Откакто съм контузена, съм постоянно с Илиана Раева, с нея съм по срещите, с действия, с практики. Записах курс по английски език."

"Бих искала да поработя малко върху това да бъда по-находчива, да имам малко по-тежка дума.", добавя Владинова. 

Снимка: Lap.bg

Следващата седмица в bTV Репортерите очаквайте филма за успешната кариера на Владинова, премеждията по пътя, подадената ръка и бъдещето й като ръководител на федерацията.