на живо

Владинова пред bTV: Надявам се да покажем това, което можем (ВИДЕО)

Атмосферата е чудесна, чувстваме се уютно, сподели грацията

На започващото след броени дни световно първенство по художествена гимнастика Невяна Владинова ще има задачата като капитан да вдъхва увереност на Катрин Тасева и Боряна Калейн.

"Мисля, че това го мога и ще се справя много добре. Чувствам се спокойна. Мисля, че и Боряна и Катрин са много спокойни, атмосферата е чудесна. Засега всичко върви много добре. Много добре мина подиум тренировката, усетихме терена, залата, чувстваме се доста уютно. Светло е, тук сме свикнали да играем на тъмно. Този път е много добре, виждаме си уредите, така че всичко е наред", каза Владинова пред bTV.

"Старая се нищо да не ми се върти в главата. Това е основният ми проблем - много неща ми минават през главата. Разчитам изцяло на усета си и на това, което съм изработила."

"Моята цел е да се представя възможно най-добре, да вляза на финали и дай Боже да взема медал."

"Мислим нещата едно по едно. Ние сме един много силен отбор, една без друга нямаше да сме толкова силни. Надявам се да покажем това, което можем!", завърши Владинова.

Катрин Тасева и Боряна Калейн ще участват на по четири удара, докато Невяна Владинова ще се представи с две съчетания. Целта пред индивидуалите ни гимнастички е спечелването на две олимпийски квоти.