на живо

Владислав Стоянов: Класиране след тежък мач е по-сладко (ВИДЕО)

"Напълно заслужаваме това влизане в Шампионската лига", заяви вратарят

Владислав Стоянов: Класиране след тежък мач е по-сладко (ВИДЕО)

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов разкри, че реваншът срещу "Виктория" Пилзен е бил труден, но това е направило класирането за групите на Шампионката лига "по-сладко".

"Чувството е невероятно и пожелавам на всеки един футболист да го изпита. След такъв тежък мач е още по-сладко. Показахме, че резултатите ни в Европа не са случайни. Много се радвам, както за себе си, така и за всички мои колеги, защото абсолютно всички заслужавахме тази Шампионска лига", каза Стоянов.

Той каза, че българският отбор е успял да неутрализира съперника си.

"Реално погледнато, нашият тим изпитва трудности срещу такива отбори. Виждате, те са здрави физически. Имаше малко футбол и повече единоборства. Това на нас не ни пасва много, но поздравления за моите колеги, които успяха да неутрализират отбора на "Виктория". Напълно заслужаваме това влизане в Шампионската лига", заяви той.

"Днес определено е време за празненства, но след това трябва да превключим бързичко на вътрешното първенство. Мачовете вече започнаха и не трябва да занемаряваме първенството за сметка на турнирите", завърши Стоянов.