на живо

Вманиачена фенка на Бекъм опитала да говори с дъщеря му, представяйки се за... майка ѝ

Шарън Бел пращала писма на бившия футболист и се появила в дома му

Instagram

Дейвид Бекъм е един от най-харесваните спортисти в света. Това се вижда и от профила му в социалните мрежи. В "Инстаграм" той има над 71,8 млн. последователи! 

Но това невинаги носи само позитиви. Със сигурност бившият капитан на националния отбор на Англия и настоящ собственик на "Интер" Маями си е патил от много вманиачени фенове, които правят ад не само неговия живот, а и този на най-ценните хора около него. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

За последната такава почитателка съобщават днес (24 март) английските медии. Тя е на 58 години и се казва Шарън Бел. Наскоро британката е опитала да влезе в училището на единствената дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм - 10-годишната Харпър. Бел се представила за майка на нейна съученичка. 

Това обаче не е първият път, в който вманиачената фенка опитва да се срещне със семейството. През 2016 г. тя искала да влезе в къщата им в Оксфордшир, като тогава твърдяла, че тя е истинската майка на децата, а не известната бивша певица и настояща успешна модна дизайнерка Виктория. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

От тогава Бел пращала писма и всякакъв вид съобщения на Бекъм, но вече няма да може. 

След последния ѝ опит да говори с Харпър, семейството се обърнало към полицията. В момента жената има ограничителна заповед и не може да доближава своя любим Дейвид, както и членовете на семейството му и недвижимите имоти. Забранено ѝ е да контактува с него по какъвто и да е начин.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

В понеделник (28 март) тя ще застане пред съда във Великобритания, за да разбере дали това ограничение ще има срок.