на живо

Война на думи: Домусчиев срещу Русев и Ганчев

"Единият да си гледа козирката, другият си признава престъпленията"

Lap.bg

Война на думи избухна в българския клубен футбол. Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев атакува остро колегите си в "Левски" и ЦСКА - Спас Русев и Гриша Ганчев. Бизнесменът реагира заради обвинения, отправени от двамата в интервюта през последните дни.

Първият "залп" дойде от Ганчев, според когото родното първенство е предрешено и "Лудогорец" започва с аванс от 30 точки спрямо конкурентите си. Самият той призна, че в края на миналия век е участвал в нечисти схеми за определяне на шампиона, включително натиск върху съдии и комисии.

Снимка: Lap.bg

Днес Русев изрази възмущение от краткото според него продължение, назначено от рефера Георги Кабаков при поражението на "Левски" с 1:2 в Разград през уикенда.

Отговорът на Домусчиев дойде чрез профила му във Фейсбук. 

Снимка: Lap.bg

"Изумяват ме словесните атаки на двамата собственици на грандовете. Г-н Русев, не Ви ли стигнаха 90 минути да вкарате гол, та опряхте до едната минута повече продължение?! Докато гледахте как е направена козирката на "Лудогорец Арена", явно сте пропуснали да видите как Цветкович едва не откъсна крака на Натанаел. На подобен мач на любимия Ви клуб - "Челси", съдията със сигурност щеше да вдигне червен картон. Моля, концентрирайте се върху вашите проблеми - игра, селекция и козирка. Съдиите са удобно оправдание! Оставете реферите на мира, както прави "Лудогорец" дори когато е ощетен."

"А за другия - изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! "Лудогорец" спазва феърплея и е изряден във финансово отношение. Затова не се притесняваме от каквито и да е проверки. Господа, гледайте си вашите клубове! Не се оправдавайте и не търсете проблемите, където не съществуват!

Тагове:

@