на живо

Волейболният ЦСКА изплати 800 000 лв. на държавата (ВИДЕО)

Верига за детски играчки стана спонсор на "червените"

Волейболният ЦСКА изплати 800 000 лв. на държавата (ВИДЕО)

Волейболният ЦСКА е погасил задължения към Националната агенция по приходите (НАП) за 800 000 лв. Новината съобщи пред bTV треньорът и изпълнителен директор на клуба Александър Попов. В продължение на няколко години "червените" бяха в дълбока криза и натрупаха огромни дългове към държавата и към играчите. 

ЦСКА представи и новия си генерален спонсор - верига за детски играчки. "Целите ни са класиране в челната тройка на първенството, подобряване на базата и изчистване на старите задължения към волейболистите", подчерта Попов.

"Състезателите трябва да чувстват привилегия, че са в ЦСКА, а останалите трябва да се стремят към ЦСКА. В последните години клубовете извън София ни задминаха по отношение на организацията. Трябва да оправим дълговете към волейболистите, натрупани от 2011 година. Към НАП сме изчистили почти всичко. Новият ни спонсор ще ни помогне да изплатим всички задължения. Ще продължим да търсим нови рекламодатели. Сега имаме и приходи от трансфери и съпътстващи дейности", допълни специалистът.