на живо

Волейболният шампион остана без треньор

Найден Найденов вече не е начело на "Нефтохимик"

Lap.bg

Волейболният шампион на България - "Нефтохимик 2010" Бургас, остана без треньор.

"От днес Найден Найденов вече не е треньор на нашия отбор. С оглед на това, че отборът е на пето място със 7 победи и 5 загуби, значи не върви добре. Ние имаме срещу отбори, които като нас желаят медалите – като "Хебър", "Добруджа", имаме загуби. Много се натрупаха и е нормално, когато един отбор не върви, да се смени старши треньорът. Това е по цял свят практика", потвърди спортният директор на тима Теодор Салпаров.

"Имаме още ден-два. Имаме предварителни разговори с нов треньор, но по негова молба изчакваме четвъртък вечерта и най-късно в петък. По всяка вероятност, българин, да"

Снимка: Lap.bg

"Ние не може да картекираме никой, а и вярваме в потенциала на момчетата в отбора. Наистина ще бъде много трудно да заемам някое от челните места преди плейофите, но имаме нужния опит и рутина в тежките моменти да играем на ниво. Това става със себераздаване и правилна методика на работа в залата. На момчетата също е обявено, че трябва да се промени всичко в нашите глави. Ще се борим за шампионската титла", завърши Салпаров.

"Нефтохимик" е на пето място в родната Суперлига и отстъпи на домакина "Хебър" във финала за Купата на България.

Тагове:

@