на живо

Втора порция сблъсъци за определяне на осминафиналистите в Шампионска лига

Каналите на bTV Media Group ще предават пряко 6 срещи, а всички най-интересни положения ще може да гледате на Champions TV

Getty Images

След като вчера 16 отбора от групите на Шампионска лига се бориха за да си осигурят място на полуфиналите, днес първия съдийски сигнал ще чуят още толкова тима. Каналите на bTV Media Group ще излъчат 6 мача пряко, а всички най-интересни положения, голове и картони ще може да гледате безплатно, без регистрация и в реално време на нашата платформа Champions TV.

"Карабах" - "Челси", 19:00 ч., bTV Action

Шампионът на Англия се нуждае от победа, за да си осигури място в елиминациите кръг преди края на груповата фаза. "Карабах" изглежда като перфектната "жертва" в случая - на последно място в групата и само с 2 точки. Само че стадионът в "Баку" и публиката на домакините могат да изиграят лоша шега на възпитаниците на Антонио Конте.

Снимка: Getty Images

ЦСКА Москва - "Бенфика", 19:00 ч., RING

В групата на "Манчестър Юнайтед" първенецът е ясен. Битката за второто място обаче е свирепа. ЦСКА и "Базел" са с по 6 точки и следващите два мача ще бъдат критични. За това московският тим ще опита да увеличи актива си срещу "Бенфика" - съперник с 0 точки и 10 допуснати гола и само 1 попадение във вратите на съперниците.

Снимка: Reuters

"Ювентус" - "Барсеона", 21:00 ч., bTV Action

Със сигурност това е най-очакваният сблъсък за вечерта. Каталунците са лидери с 10 точки и ако не загубят, ще могат спокойно да мислят за жребия. "Юве" изостава с 3 точки, но при благоприятно развитие на другия мач в групата ("Олимпиакос" да победи "Спортинг" Лисабон), може също да си подпечата визите, ако се пребори с "Барса". 

Снимка: Getty Images

Меси и компания обаче имат да си връщат за миналогодишното издание на турнира, когато бяха елиминирани от Шампионската лига четвъртфинал именно от "Старата госпожа".

"Атлетико" Мадрид - "Рома", 21:00 ч., RING

Дюшекчиите ще се опитат да хванат последни влак за елиминациите, след кошмарното си представяне до момента. От 4 мача те имат само 3 точки и нито една победа в турнира. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На пътят им сега е "Рома" - отбор, който вече потрива ръце за съперника си на осминафинал. "Вълците" също искат победата, за да могат да са спокойни през следващия кръг.

"Базел" - "Манчестър Юнайтед", 21:45 ч., VOYO.BG

"Дяволите" на Моуриньо са на стъпка от следващата фаза. Нужна им е само 1 точка, за да бъдат официален осминафиналист. "Базел" пък ще се стреми към жизненоважните 3 точки в заплетената борба за второ и трето място. 

Снимка: Getty Images

"Пари Сен Жермен" - "Селтик", 21:45 ч., VOYO.BG

Многомилионната селекция на парижани води в класирането с 12 точки пред втория "Байерн" Мюнхен. Мачът с третия в класирането "Селтик" пък е перфектна възможност да си осигурят така нужната точка, за да дишат спокойно в следващия кръг.

Снимка: Getty Images

Гледайте всички срещи в каналите на bTV Media Group, а в 21:45 ч. ще започне нашето предаване на платформата Champions TV, където в комбинирано предаване може да наблюдавате в реално време всички голове и интересни ситуации в мачовете.