на живо

Как ще завърши дербито Ювентус - Милан? (АНКЕТА)

Сблъсъкът може да наблюдавате в събота по bTV Action

Getty Images/Guliver Photos

Грандовете на италианския футбол Ювентус и Милан се изправят един срещу друг в един от класическите сблъсъци в Серия "А". Въпреки голямата разлика в моментните форми на двата отбора, двубоят между "бианконери" и "росонери" не е за изпускане. Мачът ще бъде излъчен пряко по bTV Action от 21:45 часа. Коментарното ни студио започва точно в 21:00 часа. Очакваме вашите прогнози за крайния изход на дербито на "Ювентус Стейдиъм".

Как ще завърши сблъсъкът между Ювентус и Милан?

Според последните информации в Италия водещият реализатор в Серия "А" Карлос Тевес е болен от грип и участието му в мача е под въпрос. Треньорът на Юве Масимилиано Алегри не може да използва със сигурност наказания Стефан Лихтщайнер и контузения Мартин Касерес. При тяхното отсъствие като титуляр в дясната зона на защитата ще излезе Симоне Падоин. Добрата новина за Алегри е завръщането в игра на Артуро Видал, който е възстановен от травма на коляното.

Наставникът на Милан Филипо Индзаги, който също като Тевес се бори с настинка, възнамерява да пусне в стартовия състав новопривлечените Лука Антонели от Дженоа и Габриел Палета от Парма. Това означава, че отбраната на "росонерите" ще има съвсем нов облик. В лазарета на миланския гранд са Рикардо Монтоливо и Найджъл Де Йонг.