на живо

Дербито на Милано завърши без победител (ВИДЕО)

Манчини отново не записа победа в дебютен мач като треньор в Серия "А"

Дербито на Милано завърши без победител (ВИДЕО)

Милан и Интер завършиха 1:1 на препълнения "Джузепе Меаца" в първия мач след завръщането на Роберто Манчини начело на "нерадзурите". Така се спази традицията 49-годишният наставник да не регистрира победа в дебютните за него двубои като треньор на отбор в Серия "А".

"Росонерите" откриха резултата в средата на първото полувреме, когато Жереми Менез завърши с голов удар пробив по левия фланг на Стефан Ел Шаарауи. Изстрелът на французина в 23-ата минута беше единственият точен шут за тима на Филипо Индзаги през първата част.

Символичните гости изравниха четвърт час след подновяването на играта. Джоел Оби се разписа с удар от границата на наказателното поле. Попадението бе първо за 23-годишния нигериец в Серия "А".

В 75-ата минута Ел Шаарауи излезе очи в очи с вратаря на Интер Самир Ханданович, но уцели гредата. Четири минути по-късно водещият реализатор на "нерадзурите" Мауро Икарди също шутира в напречната греда.

В последните секунди резервата Андреа Поли можеше да донесе успеха на "росонерите", но ударът му рикошира в тялото на противников футболист и излезе в ъглов удар.