на живо

Замък, стрелба и бременната Джорджина: Как дъщерята на Роналдо отпразнува четвъртия си рожден ден?

Половинката на футболиста сподели весело видео в социалните мрежи

Instagram

Замък с киносалон, блъскащи колички, игрище за футбол, пързалки... Звучи като приказка! Този път обаче говорим за истинско място, на което най-малката дъщеря на звездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо - Алана Мартина, отпразнува своя рожден ден. 

Малката красавица стана на 4 години преди дни, а поводът беше отбелязан с детско празненство, от което половинката на футболиста Джорджина сподели кадри в социалните мрежи. 

Алана, големият ѝ брат Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео празнуваха с приятели в детски клуб. В него малчуганите и гостите им се спускаха по пързалки, стреляха в тъмен лабиринт, играха футбол, гледаха кино и какво ли още не. 

Те бяха придружени от Джорджина, която този път не се включваше активно в забавленията, тъй като е бременна с близнаци. Тя обаче с охота позира с четирите деца в семейството около тортата с еднорози и дъга. 

Роналдо не беше на празненството заради задълженията си към националния отбор на Португалия. На малкия футболен терен компания на Младши, който показва, че е наследил таланта на баща си, правеше Марсело - бившият съотборник на звездата в "Реал" Мадрид.

В края на октомври Роналдо и Джорджина потвърдиха, че очакват близнаци. Така децата в семейството на футболиста ще станат 6. Алана Мартина също е родена от Джио, докато близнаците Ева и Матео (4 години) и Кристиано-младши (11 години) са от сурогатни майки.