на живо

Занев: Ще се постараем с поведението си да накараме Гриша Ганчев да размисли (ВИДЕО)

Имаме 3 месеца и ще направим всичко възможно, за да станем шампиони, заяви капитанът на ЦСКА

Занев: Ще се постараем с поведението си да накараме Гриша Ганчев да размисли (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви, че със съотборниците му ще се опитат чрез представянето си на терена да убедят собственика Гриша Ганчев да не се оттегля от клуба.

"Червените" спечелиха с 1:0 домакинството си на "Черно море", като вече са на три точки от лидера "Лудогорец" преди прекия им двубой следващия уикенд.

"Да се надяваме, че тези победи с по 1:0 са шампионски. Но няма какво да се лъжем - има доста неща, които трябва да подобряваме в играта си.", каза Занев след успеха на "Българска армия".

Относно обявеното от Ганчев намерение да напусне клуба през лятото, бранителят коментира, че се надява при титла бизнесменът да промени решението си.

"Неприятно, но си гледаме нещата в тренировъчния процес и на терена. Имаме 3 месеца и ще направим всичко възможно, за да станем шампиони. Ще се постараем с поведението си да го накараме (б. ред. - Гриша Ганчев) да размисли.", добави той.

След седмица ЦСКА гостува на "Лудогорец" в Разград, а при победа "червените" ще завържат интригата в първенството, тъй като ще се изравнят по точки с "орлите" на върха в класирането.