на живо

Национал на Уганда подобри феноменалния скок на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Португалецът едва ли е доволен

Getty Images

Защитникът на "Мъдъруел" Бевис Мугаби подобри уникално постижение на Кристиано Роналдо. Националът на Уганда отбеляза гол срещу "Рос Каунти" в шотландското първенство, след като издигна тялото си с шест сантиметра повече от португалеца. През 2019 г., в мач от Серия "А" срещу "Сампдория", Роналдо се разписа след издигане на височина от 256 см. 

Попадението на Мугаби е след издигане на височина от 262 см и скок от 75 см.

Снимка: Getty Images

Бранителят вкара гола с глава 18 минути преди края на редовното време, а футболните фенове веднага започнаха да пресподелят видео от изпълнението и да се питат дали Мугаби не е скочил по-високо от звездата на "Ювентус".

Няколко часа по-късно от "Мъдъруел" сами обявиха в социалните мрежи, че техният футболист е скочил повече. За да няма спекулации, видеото от скока е показано от няколко ъгъла.

Роналдо обаче едва ли ще остави нещата така. Всички знаем, че той не се спира пред нищо по пътя си към номер 1 във всяка една класация. Така че може много скоро да очакваме нов скок или по-скоро полет от нападателя към този връх. Той ще иска веднага да разсее съмненията кой всъщност е най-добрият.

Снимка: bTV

А защо да не го направи още във вторник, когато неговият "Ювентус" гостува на "Интер" в първия мач от полуфиналите за Купата на Италия. Срещата е от 21:45 ч. и ще бъде излъчена на живо по RING.