на живо

"Зенит", "Лацио" и "Борусия" треперят за мястото си в Лига Европа

Гледайте 3 от най-интересните реванши от турнира в каналите на bTV Media Group

Getty Images

Сблъсъците в Лига Европа набраха скорост и е време да станат ясни участниците в четвъртфиналите. Първо обаче фаворитите трябва да преминат успешно през реваншите, а за част от тях тазвечершните мачове се оказват "поправителен". Три от тях ще може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group.

"Динамо" Киев - "Лацио", 20:00 ч., bTV Action

Римските "орли" изпуснаха питомното и сега ще трябва да гонят "дивото" и то в Киев. Първата среща завърши 2:2, като всички попадения паднаха през второто полувреме. Равенството обаче развали баланса на "Лацио" срещу украински отбори - до сега като домакин римският тим имаш само победи.

В Киев италианските отбори се представят отлично, като имат 7 победи, 1 загуба и 3 равенства. "Динамо" обаче има Жуниор Мораеш, който преди няколко сезона играеше в ЦСКА, а сега има 7 гола в европейските клубни турнири.

"Зенит" Санкт Петербург - "Лайпциг", 20:00 ч., RING

Германският тим победи като домакин в първата среща с 2:1. Днес обаче на "биковете" им предстои сблъсък в непозната Русия, а силната игра от преди седмица няма да им помогне.

Снимка: Getty Images

"Зенит" е успявал да завърши с победа 2 от срещите си с отбори от Германия, но е губил в цели 5, сега обаче домакинската публика ще помага, но и ще изисква доста повече от добра игра.

"Залцбург" - "Борусия" Дортмунд, 22:05 ч., bTV Action

Австрийският тим поднесе своеобразна изненада в Германия, побеждавайки с 2:1. Това със сигурност ще накара "жълто-черните" да вложат всички сили в реванша днес. 

"Лайпциг" обаче със сигурност няма да се предаде толкова лесно! Още повече, ако успее да отстрани съперника си, тимът ще запише името си в историята на австрийския футбол като първият отбор от страната, успявал да се класира за четвъртфиналите в Лига Европа.

Тагове:

лига европа