на живо

Живко Миланов: Пожелавам си трофей с "Левски" през 2020 г. (ВИДЕО)

Капитанът на "сините" направи обзор на 2019 г.

Lap.bg

Капитанът на "Левски" Живко Миланов се надява на трофей през 2020 г. Той даде интервю пред клубната телевизия, в което направи обзор на 2019 година и сподели очакванията си за следващия сезон.

"Годината не беше успешна, след като не си спечелил нито един трофей. Хубавото, е че в "Левски" вече има яснота и има хора, които искат нещата да се получат. Има сигурност и това ще се отрази положително. Във всеки мач съм се опитвал да давам максимума от себе си", започна Миланов.

"Искам да виждам "Левски" конкурентоспособен на отбора, който печели всичко в последните години – "Лудогорец". Да си пожелаем догодина да има един трофей в нашата витрина, който убягва на "Левски". Ако имаш планове да спечелиш купата, в един етап ще преминеш през силните отбори. Можеше да ни се падне по-лек противник, но това е съдба".

"Мисля, че отборът върви в една възходяща линия. Когато дойдох през януари месец, имаше смяна на ръководството. През лятото ни напуснаха около 14-15 души. Започнахме подготовка с юноши. Мисля, че след идването на новия треньор и новите футболисти изграждаме нов отбор. Играем добре. Има какво още да се желае. Трудно можеш да направиш един отбор за 6 месеца. За това си трябва време. Смятам, че догодина "Левски" ще изглежда по-добре от тази година. Според мен още липсват някои играчи на определени позиции. Нямаме конкуренция, което е в наш ущърб. Не можеш да искаш от един футболист да изиграе 35 мача и да играе на едно и също ниво", завърши Миланов.