на живо

"Живот-красота, живот-вдъхновение": Кубрат Пулев и 91-годишната му леля Ели

Боксьорът посети един от най-близките си хора преди да замине за САЩ, където на 27 ноември го очаква мач срещу Франк Мир

"Живот-красота, живот-вдъхновение": Кубрат Пулев и 91-годишната му леля Ели

Докато България гласува, Кубрат Пулев пътува. Той е поел към САЩ, където на 27 ноември ще се изправи срещу ММА боеца Франк Мир. Мачът им ще се проведе по нови правила - комбинация от бокс и бойни изкуства, и в триъгълен ринг. 

Преди за първи път в кариерата си да се впусне в такова предизвикателство, Пулев посети един от скъпите му хора - 91-годишната му леля Ели. Той седна на една маса, за да поговори с възрастните хора в един старчески дом и да почерпи вдъхновение. 

Снимка: bTV

"Живот-красота, живот-вдъхновение. Животът заслужава да се живее", категорична е сестрата на бащата на братя Пулеви.

"Който не цени живота е глупак! Трябва да бъдат хората умни и добри. Има нужда държавата от млади, предприемчиви и истински хора", добави Кобрата.

Снимка: bTV

На 91 години леля Ели продължава да чете книги и да се вълнува за кариерата на своя племенник. Тя не пропусна да го разпита за предстоящата среща и му благодари за посещението. 

"Усмихвайте се по-често. Както е казал Бог - така е. Човек трябва да се усмихва и да бъде щастлив!", пожела Кобрата на възрастните хора, запазили духа си. И обеща скоро да се върне отново.

Снимка: bTV