на живо

Жозе Моуриньо доволен: Казах ви, че Погба е добър футболист

"Концентрацията ни спадаше на моменти", оцени Специалния

Getty Images

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо заяви, че е доволен от  от играта на своите футболисти по време на срещата от груповата фаза на Лига Европа с "Фенербахче" и отличи нападателя Пол Погба, който вкара два гола за победата с 4:1. Французинът беше критикуван доста заради слабото си представяне по време на нулевото равенство между неговия тим и "Ливърпул".

"Според медиите той се превърна от най-лошият играч в Англия до велик футболист само за 48 часа. Но аз казах, че е добър, просто му трябваше малко време, за да разкрие потенциала си. Все пак той игра в Италия. Не е лесно да промениш стила си на игра само с едно щракване на пръстите", каза Специалния.

Той отдаде заслуженото и на съперниците от "Фенербахче".

"Бяха измислили добър защитен план и ни затрудниха за кратко, но след първите два гола ние взехме инициативата. Концентрацията ни спадаше на моменти обаче и това беше причината за гола на съперника", заяви Моу на пресконференцията след срещата.

Френският футболист на "червените дяволи" също не скри радостта си след победата, публикувайки снимка в Туитър.

Погба пристигна на "Олд Трафорд" през лятото за колосалната сума от 105 млн. евро, ставайки най-скъпият трансфер в историята на футбола.

След вчерашната среща, Погба има 3 гола в 10 мача за "Манчестър Юнайтед".