на живо

Зидан: Все още не сме спечелили титлата

Имаме два финала в първенството и един в Шампионската лига, добави наставникът на "Реал" Мадрид

Getty Images

"Реал" Мадрид все още не е спечелил нищо, предупреди старши треньорът на европейските клубни шампиони Зинедин Зидан преди отложения мач срещу "Селта" Виго. Той добави, че неговият отбор няма да се отпусне, преди да е изиграл трите си финала до края на сезона - два в първенството и един в Шампионската лига.

"Имаме два финала в първенството и един в Шампионската лига. Готови сме за всички тях. Чисто физически се намираме в много добра форма и чакаме с нетърпение мача утре. Мисля позитивно и очаквам футболистите ни да се вложат напълно в тези мачове. А утре няма да бъде лесно, защото Селта е много добър отбор. Също толкова трудно беше срещу "Севиля", също толкова трудно ще бъде и срещу Малага", каза той.

"Не се подготвяме по различен начин за мача със "Селта". Те са добър отбор, който ще играе собствената си игра. Ще опитат да ни победят и няма да ни бъде лесно, но ние също ще изповядваме нашата философия на терена. Ще го направим и в другите мачове", добави той.

Запитан дали футболистите се чувстват шампиони, Зидан отговори: "Не. Няма да се отпускаме. Все още не сме спечелили нищо".

Тагове: