на живо

Звездите от НБА - затворници в "Дисни Уърлд" (ВИДЕО)

Баскетболистите се оплакаха от условията в Орландо

Звездите от НБА - затворници в "Дисни Уърлд" (ВИДЕО)

Звездите от Националната баскетболна асоциация (НБА) вече са в "Уолт Дисни" в Орландо, където ще доиграят сезона на най-силното първенство в света. Голяма част от тях обаче се оплакаха от условията, твърдейки че се чувстват като в затвор.

Следващите три месеца 22-та отбора от НБА ще прекарат в увеселителния парк при строг режим, който да ги предпази от COVID-19. Всеки един играч е получил упътване от 113 страници.

Баскетболистите ще носят и специална гривна, която ще дава информация на НБА за здравословното състояние на играча. Аларма ще се задейства, ако не се спазва дистанция от два метра повече от 5 минути с друг човек. Никой от отборите няма право да напуска парка, а още с влизането ще им бъдат направени тестове за коронавирус.

В рамките на 48 часа е забранено напускането на стаята до излизане на резултати. Това накара баскетболистите да възроптаят, че са затворници, а Рейжон Рондо се оплака от липсата на лукс, твърдейки че неговата стая прилича на такава от мотел.

Други звезди възнегодуваха и от малкото количество храна. Един от основните играчи на "Филаделфия Севънтисиксърс" Джоел Ембийд използва социлните мрежи, за да се пошегува с порциите. "Със сигурност 25 килограма надолу", написа той, след което качи снимка от тийнейджърските си години, когато е бил с тегло доста под нормата.

Тагове: