на живо

Атакуват Ноле за мистериозна напитка. Жена му побесня

Видеото от турнира в Париж вече има над 15 милиона гледания

Новак Джокович стана обект на остри атаки заради мистериозна напитка. Многобройни видеа в интернет показват как сръбският тенисист отпива от необозначена бутилка по време на мачовете си от турнира в Париж миналата седмица.

Съдържанието очевидно се подготвя в последния момент от Улисес Бадио - физиотерапевт и кондиционен специалист в щаба на Ноле. Той пълни бутилката, а после я предава на човек, който я занася до корта.

Видеото в социалните мрежи е гледано над 15 милиона пъти и предизвика призиви 20-кратният шампион от Големия шлем да обясни какво точно има в бутилката. Вероятно той ще трябва да даде обяснения пред ATP преди финалите в Торино, които започват в неделя.

Самият Новак очаквано запази мълчание, но за сметка на това думата взе съпругата му Йелена. "Това е абсурдно - хората говорят за нещо, за което не са готови, само защото са нетърпеливи. Просто запазете малко тишина. Грижете се повече за себе си. Не всичко, което виждате, съдържа някакъв проблем. Може да е лично. Позволено ли е?"