на живо

Бившата на Беретини: "Пристрастена към секса" ме обижда

Мелиса Сата е недоволна от описанието ѝ

Бившата приятелка на тенисиста Матео Беретини - Малиса Сата, изказа възмущение от определението "пристрастена към секса", което често е свързвано с нейното име. 

Красивата италианка твърди, че тези думи я нараняват дълбоко и се използват единството, за да се повиши интереса към материалите, посветени на раздялата. 

Раздялата между Беретини и Сата беше потвърдена от вицешампиона на Уимбълдън 2021 г. Двамата бяха заедно около година. 

"Отново съм задължена да се защитавам пред съда на медийната инквизиция, въпреки че не съм извършила никакво престъпление и не съм се държала неморално. Не съм! Този път медиите (извинявам се на онези, които вършат журналистическата работа с коректност, съвест и добра подготовка, ако се припознаят в думите ми за другите, които търсят само печалба), във връзка с моята скорошна раздяла, не пропуснаха да ме направят героиня само и само да спечелят още едно продадено копие или още няколко клика, определяйки ме като "пристрастена към секса", бясна е Сата.

"Сега знам, че това да пиша за себе си и да обяснявам това определение изисква огромна психологическа сила. Чувството е, че съм се катапултирала на съдебната скамейка, длъжна да се браня в тази перверзна система, в която нямам презумпция за невинност, а само престъпления, за които, ако не докажа обратното и не се защитя, ще бъда осъдена. Мислих дълго за това, че съм част от света на хората, които са имали късмета да са известни личности и трябва да внимават с инвазиите в личния си свят, но това не е първи път, в който съм задължена да защитавам себе си от твърдения, използвани, за да подстрекават мръсното подсъpзнание на читателите. Не пропускате да измисляте пикантерии за мен, без да се интересувате от вредата, която ми причинявате като майка, а и като жена и личност", допълва тя.

Твърдението, че Мелиса е "пристрастена към секса" идва от интервю на бившия ѝ съпруг - футболиста Кевин-Принс Боатенг. 

"Правим секс седем до десет пъти седмично. Мразя любовната игра, предпочитам да мина направо на въпроса. Харесва ми да съм отгоре, за да мога да контролирам", разказа тогава тя.