на живо

Бившето ѝ гадже почина, а тя пак падна в прегръдките на женен мъж (ВИДЕО)

Сабаленка заби бразилски богаташ

 

В средата на март светът на спорта остана шокиран от новината, че гаджето на световната №2 в тениса Арина Сабаленка - 43-годишният бивш хокеист Константин Колцов, е открит мъртъв в Маями. Основната версия на разследващите бе самоубийство.

В първи коментар беларускинята побърза да увери обществеността, че двамата не са били от известно време.

Твърди се, че именно раздялата е довела до фаталния край за бившия национал, а два месеца по-късно Арина е в прегръдките на друг.

Мнозина бяха изненадани от близостта на Сабаленка и нейния бизнес партньор Георгиос Франгулис, бразилски бизнесмен, а от последните снимки определено се вижда, че там "нещо се случва".

Снимка: Reuters

През изминалия уикенд двамата бяха на старт от Формула 1 в Италия, откъдето Сабаленка сподели снимка, на която двамата се държат за ръце.

Според различни медии, двамата са заедно от Откритото първенство на Австралия. Засега тя не е потвърдила официално, че имат връзка, но снимките понякога говорят повече от думите...

Франгулис е директор на фирма за производство на здравословни храни, а с тенисистката се запознал именно заради бизнес сътрудничество.

Бразилецът има повече от 600 магазина по света, а продуктите му са популярни в Бразилия, САЩ, Великобритания, Франция и Саудитска Арабия.

Той е голям фен на моторните спортове, участвал е в състезания, а също така е един от спонсорите на Сабаленка.

Снимка: Reuters

Особено любопитното в целия случай е, че бразилецът е женен и когато съпругата му разбрала за аферата, подала молба за развод.

Колцов също беше женен с три деца, когато се запозна с тенисистката.