на живо

Ноле: Март е, а още нямам титла - не съм свикнал с това!

Всичко е наред, трябва да го приемем, успокоява се сърбинът

Reuters

"Можех да направя всичко по различен начин. Той игра много силно", бе първият коментар на Новак Джокович след загубата от 123-ия в света Лука Нарди – 4:6, 6:3, 3:6 на Мастърса в Индиън Уелс.

"Тази година нямам титли - не съм свикнал с това. През по-голямата част от кариерата започнах сезона с трофей от Големия шлем или Дубай, или който и да е друг турнир.

Но всичко е наред. Това е част от спорта и трябва да го приемем. Понякога печелите, понякога губите. Надявам се, че все пак ще спечеля нещо и да прекъсне негативната серия, през която преминавам през последните 3-4 турнира, в които не показах нищо дори близо до максимума", откровен е сърбинът.

Снимка: Reuters

"Аз не помогнах на себе си с напредването на мача, а му помогнах той да заиграе по-добре. Направих ужасяващи непредизвикани грешки.

Той започна да бъде по-освободен и по-агресивен. Условията за игра бяха малко по-ветровити – обратното на тренировките ми и на първия мач. Това обаче не е извинение. Трябваше да се справя по-добре. Заслугата за всичко е негова, защото се възползва", допълни Джокера.